Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shopkins: World Vacation

Shopkins: World Vacation

15/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Shopkins: World Vacation på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation
Instruktør: Richard Bailey
Skuespillere: Erika Harlacher, Cherami Leigh, Cassandra Lee Morris, Kate Murphy
Spilletid: 70 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Resumé: Shopkins og Shoppies flyver verden rundt og søger efter deres bortkomne ven, Kiks Cookie, en stjålen diamant og andre eventyr, der er egnede til at blive videoblogget.


Se Shopkins: World Vacation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shopkins: World Vacation havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shopkins: World Vacation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shopkins: World Vacation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shopkins: World Vacation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shopkins: World Vacation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar