Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shopkins: World Vacation

Shopkins: World Vacation

15/11/2018 | Flixfilm

Se Shopkins: World Vacation på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation
Instruktør: Richard Bailey
Skuespillere: Erika Harlacher, Cherami Leigh, Cassandra Lee Morris, Kate Murphy
Spilletid: 70 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Shopkins og Shoppies flyver verden rundt og søger efter deres bortkomne ven, Kiks Cookie, en stjålen diamant og andre eventyr, der er egnede til at blive videoblogget.

Shopkins: World Vacation havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Shopkins: World Vacation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shopkins: World Vacation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shopkins: World Vacation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shopkins: World Vacation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shopkins: World Vacation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar