Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shot Caller

Shot Caller

01/02/2019 | Flixfilm

Shot Caller på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Ric Roman Waugh
Skuespillere: Nikolaj Coster-Waldau, Omari Hardwick, Lake Bell
Spilletid: 121 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En tidligere succesrig forretningsmand er lige blevet løsladt og tvinges til at organisere en dristig forbrydelse for at beskytte sin familie.

Shot Caller havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shot Caller på YouTube.Se Shot Caller på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Shot Caller ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shot Caller stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shot Caller, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shot Caller er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar