Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shot Caller

Shot Caller

01/02/2019 | Flixfilm

Se Shot Caller på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Ric Roman Waugh
Skuespillere: Nikolaj Coster-Waldau, Omari Hardwick, Lake Bell, Jon Bernthal
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En tidligere succesrig forretningsmand er lige blevet løsladt og tvinges til at organisere en dristig forbrydelse for at beskytte sin familie.


Se Shot Caller på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shot Caller havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shot Caller ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Shot Caller:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shot Caller er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shot Caller stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar