Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shot in the Dark

Shot in the Dark

17/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Shot in the Dark på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Zak Holman
Spilletid: 37 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Tre rivaliserende freelancejournalister driver rundt i gaderne om natten for at filme kriminalitet, brande, ulykker – og hvad de ellers kan finde og sælge til medierne.


Se Shot in the Dark på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shot in the Dark (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shot in the Dark (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shot in the Dark herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shot in the Dark er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shot in the Dark (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar