Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » SHOT! The Psycho-Spiritual Mantra of Rock

SHOT! The Psycho-Spiritual Mantra of Rock

10/09/2017 | Flixfilm

Se SHOT! The Psycho-Spiritual Mantra of Rock på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Rockfotografen med det rammende navn Mick Rock genskaber sin vej gennem rock and roll-historiens fascinerende og dunkle verden.


Se SHOT! The Psycho-Spiritual Mantra of Rock på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSHOT! The Psycho-Spiritual Mantra of Rock havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om SHOT! The Psycho-Spiritual Mantra of Rock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til SHOT! The Psycho-Spiritual Mantra of Rock herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til SHOT! The Psycho-Spiritual Mantra of Rock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at SHOT! The Psycho-Spiritual Mantra of Rock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar