Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Show Dogs

Show Dogs

17/05/2020 | Flixfilm

Se Show Dogs på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Raja Gosnell
Skuespillere: Will Arnett, Ludacris, Natasha Lyonne, Stanley Tucci
Spilletid: 92 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: En barsk politihund må gå undercover sammen med en FBI-agent som et pænt og ordentligt kæledyr ved et hundeshow for at redde en pandaunge fra at blive solgt ulovligt.


Se Show Dogs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Show Dogs havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Show Dogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Show Dogs:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Show Dogs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Show Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar