Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Show Dogs

Show Dogs

17/05/2020 | Flixfilm

Show Dogs på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Adventure, Comedy, Crime
Instruktion: Raja Gosnell
Skuespillere: Will Arnett, Ludacris, Natasha Lyonne
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Handling: En barsk politihund må gå undercover sammen med en FBI-agent som et pænt og ordentligt kæledyr ved et hundeshow for at redde en pandaunge fra at blive solgt ulovligt.

Show Dogs havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Show Dogs på YouTube.Se Show Dogs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Show Dogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Show Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Show Dogs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Show Dogs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar