Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Showbusiness

Showbusiness

27/08/2021 | Flixfilm

Showbusiness på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Documentary, Short, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chris Lowe, Neil Tennant
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.1

Handling: En teaterejer på randen af ​​konkurs indgår en desperat aftale om et nyt show og beder en avantgardeskuespiller og en plaget musiker om hjælp.Se Showbusiness på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Showbusiness havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Showbusiness på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Showbusiness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Showbusiness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Showbusiness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Showbusiness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar