Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Showroom

12/03/2017 | Flixfilm

Se Showroom på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Fernando Molnar
Skuespillere: Roberto Catarineu, Andrea Garrote, Diego Peretti, Pablo Seijo
Spilletid: 75 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Efter at have mistet et godt job får en familiefar, der har nået bunden, en stilling som lejlighedssælger i et showroom, der bliver hans besættelse.


Se Showroom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShowroom havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Showroom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Showroom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Showroom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Showroom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar