Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Showtime 1958

Showtime 1958

04/05/2022 | Flixfilm

Showtime 1958 på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Anwardi Jamil
Skuespillere: Amai Kamarudin, Shah Iskandar, Bell Ngasri
Spilletid: 110 min
Land: Malaysia
Sprog: Malay
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne film baseret på virkelige hændelser arrangerer instruktøren P. Ramlee et indsamlingsshow til fordel for filmkollegaer, der er blevet fyret efter en strejke.

Showtime 1958 havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Showtime 1958 på YouTube.Se Showtime 1958 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Showtime 1958 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Showtime 1958 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Showtime 1958, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Showtime 1958 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar