Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Showtime

24/02/2018 | Flixfilm

Se Showtime på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Tom Dey
Skuespillere: Robert De Niro, Rachael Harris, Eddie Murphy, Zaid Farid
Spilletid: 95 min
Land: USA, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En garvet betjent, som er suspenderet, kan kun få sit job tilbage, hvis han deltager i et realityshow på tv med en helt grøn makker, som gerne vil være skuespiller.

Showtime havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Showtime på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Showtime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Showtime stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Showtime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Showtime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar