Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shrek 2

01/04/2021 | Flixfilm

Shrek 2 på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Andrew Adamson, Kelly Asbury, Conrad Vernon
Skuespillere: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I kongeriget Langt Langt Borte deler Shrek og Fiona nyheden om deres bryllup. Men en skummel plan, der involverer Prins Charming, truer deres lykkelige eventyr.

Shrek 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shrek 2 på YouTube.Se Shrek 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Shrek 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shrek 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shrek 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shrek 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar