Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shrek 2

01/04/2021 | Flixfilm

Se Shrek 2 på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Romance
Instruktør: Andrew Adamson, Kelly Asbury, Conrad Vernon
Skuespillere: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Julie Andrews
Spilletid: 93 min
Land: USA, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I kongeriget Langt Langt Borte deler Shrek og Fiona nyheden om deres bryllup. Men en skummel plan, der involverer Prins Charming, truer deres lykkelige eventyr.

Shrek 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Shrek 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shrek 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shrek 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shrek 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shrek 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar