Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shrek Forever After

Shrek Forever After

15/11/2014 | Flixfilm

Shrek Forever After på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Mike Mitchell
Skuespillere: Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I fjerde kapitel af denne eventyrserie føler Shrek sig mindre som et monster og mere som en mand i en midtvejskrise.

Shrek Forever After havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shrek Forever After på YouTube.Se Shrek Forever After på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shrek Forever After ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shrek Forever After stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shrek Forever After, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shrek Forever After er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar