Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shrek Forever After

Shrek Forever After

15/11/2014 | Flixfilm

Se Shrek Forever After på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Romance
Instruktør: Mike Mitchell
Skuespillere: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: I fjerde kapitel af denne eventyrserie føler Shrek sig mindre som et monster og mere som en mand i en midtvejskrise.


Se Shrek Forever After på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShrek Forever After havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shrek Forever After ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shrek Forever After herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shrek Forever After er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shrek Forever After stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar