Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shrek

02/04/2022 | Flixfilm

Shrek på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Andrew Adamson, Vicky Jenson
Skuespillere: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Shrek, en menneskefjendsk trold, tager sammen med følgesvenden Æsel (der altid er god for en kvik bemærkning) ud for at redde en prinsesse fra en ildspyende drage.Se Shrek på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Shrek havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shrek på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Shrek ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shrek stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shrek, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shrek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar