Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th

Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th

15/12/2013 | Flixfilm

Se Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne skøre spoof-film hærger en maskeret morder eleverne på BF High den dag, hvor fredag den 13. og halloween tilfældigvis falder på samme dag.


Se Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShriek If You Know What I Did Last Friday the 13th havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar