Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shtisel

25/03/2021 | Flixfilm

Shtisel på Netflix

Produktionsår: 2013–2021
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Doval'e Glickman, Michael Aloni, Neta Riskin
Spilletid: 45 min
Land: Israel
Sprog: Hebrew, Yiddish
IMDb-karakter: 8.6

Handling: En haredi-familie, der er bosat i en ultraortodoks del af Jerusalem, gennemlever kærlighed, tab og den begivenhedsløse dagligdag.Se Shtisel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Shtisel (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shtisel på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Shtisel (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shtisel (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shtisel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shtisel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
5 kommentarer til Shtisel

 1. Mariann - kl. 19:32, 06-01-2019:

  Shtisel er en fremragende serie. Den giver et realistisk indblik i en verden, hvor ikke ortodokse jøder sjældent har adgang. Den er underholdende og fængslende. Håber der kommer en sæson 3.

 2. Sidsel - kl. 09:50, 23-01-2019:

  En herlig og ærlig serie om menneskene i i det ultra ortodokse miljøet som man ellers ikke har mye tilgang til. Hovedrollene har både dybde, humor og en utrolig tilstedeværelse i sine roller.
  Serien viser så tydelig at vi mennesker, uansett trosretning, søker det samme, kjærlighet og fred. Deilig å se noe helt annet enn mainstream tv. Hadde vært fantastisk med en sesong 3!

 3. Julie - kl. 12:17, 25-02-2019:

  Wauw. Jeg har set så mange serier. Denne her har gjort et stort indtryk på mig. Haredim jødernes svar på Matador. Eminent spillet, fremhæver Michael Aloni som Akiva og sin far spillet ironisk og alvorligt af Doval’e Glickman (2 anderkendte skuespillere i Israel.) Deres forhold er ren kærlighed, fanget i traditioner, religion og kompleksitet.

  Menneskets universelle jagt på noget andet end det vi er bestemt til – vi er alle drømmere, de færreste får dem opfyldt. Menneskets kamp for familie, for sine børn, for kærlighed, for anderkendelse, men også for at prøve noget nyt. For sorgen som ikke vil slippe, ægte kærlighed og den trivielle hverdag vi alle oplever i flæng. Alt sammen set igennem en normalt lukket verden. Som iøvrigt er facinerende i sig selv. Serien føles næsten som dokumentar og virkelig. Forstår godt hvorfor der laves en US version. Håber den bliver ligeså jordnær.

  Hav tålmodighed hvis du synes den starter lidt sløvt. Den bygger op og i sæson 2 peaker den, jeg har både grint og grædt og jeg glæder mig til 3.sæson. 4. Julie V - kl. 20:09, 29-04-2020:

  Er fuldstændig enig med den anden Julie!

  Og hvor jeg dog også håber, der kommer en sæson mere!

 5. Sidsel - kl. 20:25, 11-06-2020:

  Helt igennem forrygende serie, der har gjort dybt indtryk.
  Eminente skuespillerpræstationer.
  Serien har givet ny indsigt i en normalt lukket og fremmedartet kultur og har helt sikkert rokket ved nogle af mine fordomme.
  Venter spændt på en ny sæson.

Skriv kommentar