Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shutter

06/01/2016 | Flixfilm

Se Shutter på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Banjong Pisanthanakun, Parkpoom Wongpoom
Skuespillere: Ananda Everingham, Natthaweeranuch Thongmee, Achita Sikamana, Unnop Chanpaibool
Spilletid: 97 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Et ungt, nygift par hjemsøges af nogle underlige skygger i de fotografier, de fremkalder, efter de har været involveret i en bilulykke.

Shutter havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Shutter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shutter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shutter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shutter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shutter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar