Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shutter Island

Shutter Island

01/06/2021 | Flixfilm

Shutter Island på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Mystery, Thriller
Instruktion: Martin Scorsese
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Emily Mortimer, Mark Ruffalo
Spilletid: 138 min
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 8.2

Handling: En agents foruroligende visioner bringer hans efterforskning af en patients forsvinden fra et sindssygehospital for kriminelle i fare.

Shutter Island havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shutter Island på YouTube.Se Shutter Island på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Shutter Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shutter Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shutter Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shutter Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar