Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shutter

15/11/2013 | Flixfilm

Se Shutter på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Banjong Pisanthanakun, Parkpoom Wongpoom
Skuespillere: Ananda Everingham, Natthaweeranuch Thongmee, Achita Sikamana, Unnop Chanpaibool
Spilletid: 97 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Fotografen Tun og hans kæreste opdager mystiske skygger på nogle fotos, de har taget på et ulykkessted. Da de undersøger det nærmere, opdager de også andre sære skygger.


Se Shutter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShutter havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shutter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shutter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shutter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shutter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar