Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Si Doel the Movie 2

Si Doel the Movie 2

07/05/2020 | Flixfilm

Se Si Doel the Movie 2 på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Rano Karno
Skuespillere: Rano Karno, Maudy Koesnaedi, Cornelia Agatha, Mandra
Spilletid: 95 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Mens Sarah og hendes barn vil slå sig ned i Jakarta, leder Zaenab efter svar og må træffe en beslutning om enten at forsvare sit ægteskab med Doel eller forlade ham.

Si Doel the Movie 2 havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Si Doel the Movie 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Si Doel the Movie 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Si Doel the Movie 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Si Doel the Movie 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Si Doel the Movie 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar