Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Si Doel the Movie

Si Doel the Movie

07/05/2020 | Flixfilm

Se Si Doel the Movie på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Rano Karno
Skuespillere: Rano Karno, Maudy Koesnaedi, Cornelia Agatha, Suti Karno
Spilletid: 85 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Fjorten år efter den kvinde, han elskede, forlod ham, tager en gift mand til Amsterdam for at finde hende. Men han må beslutte sig for, hvor hans hjerte hører til.


Se Si Doel the Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Si Doel the Movie havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Si Doel the Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Si Doel the Movie:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Si Doel the Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Si Doel the Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar