Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Si Doel the Movie

Si Doel the Movie

07/05/2020 | Flixfilm

Si Doel the Movie på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Rano Karno
Skuespillere: Rano Karno, Maudy Koesnaedi, Cornelia Agatha
Spilletid: 85 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Fjorten år efter den kvinde, han elskede, forlod ham, tager en gift mand til Amsterdam for at finde hende. Men han må beslutte sig for, hvor hans hjerte hører til.

Si Doel the Movie havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Si Doel the Movie på YouTube.Se Si Doel the Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Si Doel the Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Si Doel the Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Si Doel the Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Si Doel the Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar