Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sí, Mi Amor

Sí, Mi Amor

02/05/2020 | Flixfilm

Se Sí, Mi Amor på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En overrumplet fyr må bevise sin loyalitet, da hans kæreste pludselig dropper ham på grund af mistanke om utroskab.

Sí, Mi Amor havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sí, Mi Amor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sí, Mi Amor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sí, Mi Amor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sí, Mi Amor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sí, Mi Amor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar