Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sicario: Day of the Soldado

Sicario: Day of the Soldado

01/05/2020 | Flixfilm

Se Sicario: Day of the Soldado på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Stefano Sollima
Skuespillere: Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Merced, Jeffrey Donovan
Spilletid: 122 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English, Spanish, American Sign Language, Arabic, Somali
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da mexicanske karteller mistænkes for at smugle terrorister over grænsen til USA, beder en specialagent en lejemorder om hjælp – indtil krigen bliver personlig.

Sicario: Day of the Soldado havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sicario: Day of the Soldado på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sicario: Day of the Soldado ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sicario: Day of the Soldado stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sicario: Day of the Soldado, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sicario: Day of the Soldado er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar