Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sicario

01/08/2017 | Flixfilm

Se Sicario på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Denis Villeneuve
Skuespillere: Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin, Victor Garber
Spilletid: 121 min
Land: USA, Mexico, Hong Kong
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En FBI-agent deltager i en undercovermission mod en mexicansk narkobaron, men hendes moral bliver hurtigt sat på prøve.


Se Sicario på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSicario havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sicario ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sicario herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sicario er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sicario stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Sicario

  1. fameus - kl. 08:36, 30-07-2018:

    er det kun mig der ikke kan se Sicario på netflix mere?

    Skriv kommentar