Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sick Note

Sick Note

23/11/2018 | Flixfilm

Se Sick Note på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rupert Grint, Nick Frost, Pippa Bennett-Warner, Marama Corlett
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da den dovne Daniel Glass fejlagtigt får en kræftdiagnose, fører hans løgne ham ind i et absurd spind af svindel, afpresning, mistanker og uheld.

Sick Note (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sick Note på Netflix
Anmeldelse: Sick Note

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sick Note (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sick Note (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sick Note, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sick Note er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar