Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sick Note

Sick Note

23/11/2018 | Flixfilm

Se Sick Note på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rupert Grint, Nick Frost, Pippa Bennett-Warner, Marama Corlett
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da den dovne Daniel Glass fejlagtigt får en kræftdiagnose, fører hans løgne ham ind i et absurd spind af svindel, afpresning, mistanker og uheld.


Se Sick Note på Netflix


Anmeldelse: Sick Note

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSick Note (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sick Note (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sick Note herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sick Note er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sick Note (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar