Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Side Effects

Side Effects

01/05/2016 | Flixfilm

Side Effects på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Steven Soderbergh
Skuespillere: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En kvindes depression kommer ud af kontrol, da hendes mand løslades fra fængslet, og hun begynder at tage en type medicin, der ændrer hendes liv for evigt.

Side Effects havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Side Effects på YouTube.Se Side Effects på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Side Effects ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Side Effects stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Side Effects, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Side Effects er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar