Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Side Effects

Side Effects

01/05/2016 | Flixfilm

Se Side Effects på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Steven Soderbergh
Skuespillere: Rooney Mara, Carmen Pelaez, Marin Ireland, Channing Tatum
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En kvindes depression kommer ud af kontrol, da hendes mand løslades fra fængslet, og hun begynder at tage en type medicin, der ændrer hendes liv for evigt.


Se Side Effects på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Side Effects havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Side Effects ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Side Effects:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Side Effects er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Side Effects stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar