Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sidetracked

Sidetracked

15/03/2016 | Flixfilm

Se Sidetracked på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rolf Lassgård, Henrik Persson, Siw Erixon, Christer Fant
Spilletid: 161 min
Land: Sweden, Germany, Denmark, Norway, Finland
Sprog: Swedish, English, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Et pars forsøg på at få barn nummer to dræber deres lyst, mens deres søskende døjer med deres egne kærlighedsudfordringer i denne romantiske komedie.


Se Sidetracked på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSidetracked havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sidetracked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sidetracked herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sidetracked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sidetracked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar