Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sidetracked

Sidetracked

15/03/2016 | Flixfilm

Sidetracked på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Adventure, Drama, Mystery
Instruktion: Francesco Bori
Skuespillere: Michael Bianco, Marta Mangiucca, Anne-Sophie Marie
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom, Canada, Italy, Switzerland
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Et pars forsøg på at få barn nummer to dræber deres lyst, mens deres søskende døjer med deres egne kærlighedsudfordringer i denne romantiske komedie.

Sidetracked havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sidetracked på YouTube.Se Sidetracked på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sidetracked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sidetracked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sidetracked, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sidetracked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar