Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sidse Babett Knudsen og Mikkel Boe Følsgaard i ‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’ på Netflix

Sidse Babett Knudsen og Mikkel Boe Følsgaard i ‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’ på Netflix

28/06/2023 | Flixfilm

Netflix afslører i dag premieredatoen og teaseren for ‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’ – en morsom, dansk historisk dramafilm med Sidse Babett Knudsen og Mikkel Boe Følsgaard i hovedrollerne.

Filmen, som er instrueret af Bille August (‘Pelle Erobreren’) vil have premiere på Netflix den 14. september 2023.

Se første teaser til ‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’ nederst i artiklen.

Streamingtjenesten skriver om den nye danske storfilm, der er baseret på Karen Blixens bog ‘Ehrengard’;

Artiklen fortsætter under annoncen

I det eventyrlige rige Babenhausen bliver en ung, selvudnævnt ekspert i kærlighed, hr. Cazotte (Mikkel Boe Følsgaard), ansat af den intrigante storhertuginde (Sidse Babett Knudsen) til at hjælpe hende med at sikre en arving til tronen.

Mens han søger efter den rette kommende prinsesse, underviser hr. Cazotte også den generte og tilbageholdende kronprins Lothar (Emil Aron Dorph) i kunsten at forføre og elske.

Men deres plan går galt, da en arving bliver undfanget uden for ægteskabet, og kongefamilien må søge tilflugt på Rosenbad-slottet.

Imens rivaler inden for kongefamilien nærmer sig deres snedige plan, forelsker Cazotte sig i Ehrengard (Alice Esther Bier Zandén), hofdame, og opdager gradvist, at han slet ikke er ekspert i kærlighed.

LÆS OGSÅ:   David Beckham dribler ind på Netflix

Foruden allerede nævnte medvirker også Emilie Koppel (prinsesse Ludmilla), Sara-Marie Maltha (fru Marbod) og Jacob Lohmann (hr. Marbod).

‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’ byder på scenografi og kostumer af Hendes Majestæt Dronningen, som siden 1970 har været involveret i en bred vifte af kunstneriske udtryk: maleri, kirketekstiler, akvareller, tryk, bogillustrationer, decoupage, scenografi og broderi.

På grund af Dronningens arbejde som scenograf inden for dansk film, tv og teater er hun æresmedlem af Sammenslutningen af Danske Scenografer.

Baronesse Karen von Blixen-Finecke er en af Danmarks mest internationalt anerkendte kvindelige digtere, forfattere og historiefortællere. Hun skrev både under sit eget navn og under pseudonymerne Isak Dinesen, Osceola og Pierre Andrézel. Hun er mest kendt for værkerne ‘Syv fantastiske fortællinger’, ‘Vinter-eventyr’ og ‘Den afrikanske farm’. Ehrengard blev udgivet et år efter forfatterens død i 1962.

Se ‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’ på Netflix Danmark fra den 14. september.
Skriv kommentar