Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sidste afsnit af ‘Fuller House’ på Netflix til juni

Sidste afsnit af ‘Fuller House’ på Netflix til juni

14/05/2020 | Flixfilm

Sidste afsnit af Fuller House på Netflix til juniDen store familie fra det velkendte hus i San Francisco vender tilbage en sidste gang, når Netflix den 2. juni har premiere på de allersidste afsnit af ‘Fuller House’.

Se en trailer til farvel-sæsonen nederst i artiklen.

I de sidste afsnit vender Stephanie Tanner og Jimmy hjem til en tilværelse som forældre, men heldigvis har de et hus fyldt med mennesker som gerne vil tage del i opdragelse og pasningen.

Netflix genoplivede komedieserien ‘Full House’ (‘Hænderne Fulde’) tilbage i 2014 under navnet ‘Fuller House’ (‘Hænderne Endnu Mere Fulde’) med fokus på de tre veninder og søskende D.J. Tanner (Candace Cameron Bure), Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) og alenemoren Kimmy Gibbler (Andrea Barber).

De gamle kendinge Danny (Bob Saget), Joey (Dave Coulier), Jesse (John Stamos) har også været med i lang række episoder og vil også være med til at sige farvel. Det er dog højest usandsynligt, at Lori Loughlin (Rebecca Katsopolis) er med i de sidste afsnit da hun sidste år blev involveret i en sag om bestikkelse på amerikanske universiteter.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 18 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

Når de sidste afsnit er blevet frigivet er der lavet i alt 73 afsnit af ‘Fuller House’ – og de kan naturligvis alle streames på Netflix.

Se ‘Fuller House‘ på Netflix Danmark. Se de sidste afsnit fra den 2. juni.
Skriv kommentar