Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sidste afsnit af ‘Vikings’ har snart premiere

Sidste afsnit af ‘Vikings’ har snart premiere

01/06/2021 | Flixfilm

vikings saeson 6De endegyldigt sidste 10 afsnit i sæson 6 af den historiske vikinge-serie ‘Vikings’ får premiere på Netflix den 30. juni.

Det bekræfter streamingtjenesten til Flixfilm.

Det er godt og vel et år siden, at Netflix havde premiere på de første 10 afsnit i den sidste og sjette sæson af serien om den hævngerrige vikingehelt Ragnar Lothbro.

Dermed vil alle 89 afsnit af ‘Vikings’ vil kunne streames på Netflix, da serien blev droppet i slutningen af 2020 efter at have kørt på TV siden 2013.

‘Vikings’ er inspireret af voldsomme historiske hændelser om vikingen Ragnar Lodbrog og hans liv et sted i Skandinavien, samt hans dristige og brutale røvertogt i forsøg på at få mere magt ved at udfordre en uduelig leder uden visioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dog bekendt ikke det sidste man kommer til at se til de hævngerrige vikinger. Hvis man har vikingeblod i årerne kan man allerede nu begynde, at glæde sig til ‘Vikings: Valhalla‘, som Netflix er i fuld gang med at optage.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

‘Vikings: Valhalla’, der er et spin-off, finder sted 100 år efter begivenhederne i ‘Vikings’, vil følge nogen af de mest berømte vikinger, der nogensinde har levet, heriblandt Leif Erikson (Leif den Lykkelige), Freydis, Harald Harada (Harald Hårderåde) samt William the Conqueror (Vilhelm Erobreren).

Den spritnye udforskning af den spektakulært episke Vikings-saga får også flere danske skuespillere på rollelisten.

Se ‘Vikings‘ på Netflix Danmark. De sidste afsnit i sæson 6 kan ses fra den 30. juni.
Skriv kommentar