Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sidste chance: Suits fjernes fra Netflix den 17. februar

Sidste chance: Suits fjernes fra Netflix den 17. februar

03/02/2017 | Flixfilm

Netflix er netop begyndt at informere deres medlemmere om, at den populære dramaserie Suits ikke længere vil være tilgængelig på streamingtjenesten efter d. 17. februar 2017. Det vil dermed ikke være muligt at se Suits på Netflix Danmark efter denne dato.

Annonceringen sker i forlængelse af vores artikel hvor vi beskriver, at Netflix netop har introduceret en ny funktion hvor de informere deres medlemmere om hvornår udvalgte film og serier forsvinder.

Udover at man modtager beskeden “Serien er tilgængelig indtil 17. februar,” når man starter afspilningen af Suits, så er det også beskrevet på seriens informationside. Her står der ligeledes at serien udløber 17/02/2017.

Til højre i artiklen kan du se beskeden fra Netflix’ hjemmeside, som dokumenterer at serien er på vej væk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er således ved at være sidste chance for at følge Mike Ross (Patrick J. Adams) og Harvey Specter (Gabriel Macht) kæmpe med livets forhinderinger og advokatarbejde.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 44 – 2021)

Nyheden om at Suits fjernes fra Netflix falder helt sikkert ikke i god jord hos de danske Netflix-medlemmer, da Flixfilm.dk flere gange har påvist at serien er blandt de mest populære på Netflix Danmark.

Det er dog værd at bemærke, at det ikke er 100% sikkert at Suits ikke længere kan ses efter den 17/02/2017, da Netflix ofte når at genforhandlet deres rettighedsaftale. Indtil videre må man dog regne med, at serien forsvinder fra Netflix i løbet af februar.

Herunder kan du se hvorledes det ser ud og den besked, der popper frem når man afspiller Suits fra Netflix’ hjemmeside. Den sorte baggrund er dog ikke tilstede når man selv ser serien, men er fjernet her grundet rettigheder;1 kommentar til Sidste chance: Suits fjernes fra Netflix den 17. februar

  1. Peter - kl. 09:18, 25-02-2017:

    Suits er stadig tilgængeligt på NF. Er der nyt omkring nye sæsoner?

    Skriv kommentar