Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sidste kys

Sidste kys

15/11/2013 | Flixfilm

Se Sidste kys på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Carlo er snart 30. Han har et godt liv og den perfekte kæreste. Pludselig møder han tilfældigt gymnasieeleven Francesca, der vender op og ned på det hele.


Se Sidste kys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSidste kys havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sidste kys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sidste kys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sidste kys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sidste kys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar