Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sidste sæson af ‘Better Call Saul’ kan blive udskudt til 2022

Sidste sæson af ‘Better Call Saul’ kan blive udskudt til 2022

07/02/2021 | Flixfilm

saeson 6 better call saulDet er meget snart slut med at følge den opfindsomme og snedige advokat Saul Goodmans opture og nedture.

Den kommende sjette sæson af ‘Better Call Saul’ er nemlig også den sidste i serien om advokaten, der blev introduceret i ‘Breaking Bad’.

Det var meningen, at sæson 6 skulle have haft premiere på Netflix i 2021, men optagelserne til den nye sæson begynder først til marts og derfor ser tidsplanen ualmindelig stram ud.

Optagelserne skulle være begyndt tidligere, men ‘Better Call Saul’ blev – som så mange andre – ramt af en række benspænd i forbindelse med den globale lockdown.

Det oplyser Bob Odenkirk, som spiller hovedrollen som Jimmy McGill, der gennem serien forvandler sig til den snedige advokat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed er en premieredato tidligt i 2022 på nuværende tidspunkt mest sandsynligt.

Samtidig fortæller skuespilleren, at den sidste sæson blev på flere episoder end vanligt. Han kommer ikke næremere end på hvor mange, men alle de tidligere 5 sæsoner har været på 10 afsnit.

Flere afsnit vil selvsagt også give længere produktionstid.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i oktober 2023

Der er ikke sluppet nogle informationer ud om sidste sæson, men der er ingen tvivl om at den bliver super intens. Hvorvidt hovedpersonerne fra ‘Breaking Bad’, Bryan Cranston som Walter White og Aaron Paul som Jesse Pinkman dukker op i sidste sæson af ‘Better Call Saul’ er heller ikke afgjort, men skaberen Vince Gilligan udtaler, “Jeg ville elske at se dem i serien før den slutter, men hvem ved?”.

‘Better Call Saul’ sæson 5 havde premiere i 24. februar 2020, og her på Flixfilm var vi ovenud begejstret med sæson, som vi kvitterede med topkarakter og kommentaren;

Efter Jimmy McGills fuldendte forvandling til alle plattenslageres helt Saul Goodman, bliver han nu også for alvor involveret i kartellernes krig, og det medfører seriens mest hæsblæsende (og bedste) sæson indtil videre.

Se ‘Better Call Saul‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar