Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sidste sæson af ‘Better Call Saul’ undervejs

Sidste sæson af ‘Better Call Saul’ undervejs

19/01/2020 | Flixfilm

Sidste sæson af Better Call Saul undervejsI næste måned har femte sæson af drama-serien ‘Better Call Saul’ premiere på Netflix Danmark, men allerede nu kan produktionsselskabet AMC annoncere, at der er blevet givet grønt lys til en sjette og sidste sæson.

Det skriver det amerikanske medie The Hollywood Reporter.

At den kommende sjette sæson af ‘Better Call Saul’, der handler om advokaten Jimmy McGills forvandling til den opfindsomme og snedige Saul Goodman, som kendes fra hit-serien ‘Breaking Bad’, bliver den sidste kommer ikke som den store overraskelse, da skaberne Vince Gilligan og Peter Gould hele tiden har haft planlagt, at ‘Better Call Saul’ skulle være omtrendt samme længde som moderserien.

Når det sidste afsnit af ‘Better Call Saul’ er løbet over skærmen vil serien være præcis en episode længere end ‘Breaking Bad’.

‘Better Call Saul’ sæson 6 bliver på 13 episoder og forventes at få premiere til næste år.

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

Artiklen fortsætter under annoncen

Overraskende er det dog, at der i den snarlige femte sæson dukker flere kendte personer fra ‘Breaking Bad’ op. Der er tale om Hank Schrader og kollegaen Steven Gomez, som vil medvirke i henholdsvis afsnit 3 og 4 i sæson 5, bekræfter Vince Gilligan.

Hvorvidt hovedpersoner fra ‘Breaking Bad’, Bryan Cranston som Walter White og Aaron Paul som Jesse Pinkman dukker op i sidste sæson af ‘Better Call Saul’ er endnu ikke afgjort, men Gilligan udtaler, “Jeg ville elske at se dem i serien før den slutter, men hvem ved?”.

Se ‘Better Call Saul‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 har premiere den 24. februar.
Skriv kommentar