Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sidste sæson af ‘Chilling Adventures Of Sabrina’ kommer til nytår

Sidste sæson af ‘Chilling Adventures Of Sabrina’ kommer til nytår

27/10/2020 | Flixfilm

Sidste saeson af Chilling Adventures Of Sabrina kommer til nytaarStreamingtjenesten Netflix har netop afsløret, at 2021 bliver skudt i gang med sidste og fjerde sæson af hekse-serien ‘Chilling Adventures Of Sabrina’.

‘Chilling Adventures Of Sabrina’ sæson 4 har premiere den 31. december.

Se en kort teaser til den sidste sæson nederst i artiklen.

I sommers blev serien droppet, men streamingtjenesten har lovet at fjerde sæson er fyldt med gys, uforklarlige events og naturligvis heksekunst samt byder på en uhyggelig, sexet og overnaturlig finale på serien.

Tredje sæson, som havde premiere tidligere på året, følger atter Sabrina, der prøver at komme sig efter de rystende begivenheder i slutningen af anden sæson. Selvom hun besejrede sin far Lucifer er der ikke faldet ro over byen Greendale, da et mystisk karneval kommer til byen og vil genoplive en gammel ondskab…

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste sæson af ‘Chilling Adventures of Sabrina’, som er baseret på ‘Sabrina Skolens Heks’ af forlaget Archie Comics, er på i alt 8 episoder.

Manuskriptet er skrevet af Roberto Aguirre-Sacasa, og rollen som Sabrina spilles af den 18-årige Kiernan Shipka, som formentlig bedst kendes som Sally Draper i den populære serie ‘Mad Men’, der er halvt mennesker og halvt heks, mens hun prøver at forene de mørke kræfter med livet på Baxter High skolen.

Se ‘Chilling Adventures Of Sabrina‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 kan ses fra den 31. december.
Skriv kommentar