Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sidste sæson af dystopisk serie snart på Netflix

Sidste sæson af dystopisk serie snart på Netflix

06/04/2020 | Flixfilm

Colony Sidste sæson af dystopisk serie snart på NetflixStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at tredje og sidste sæson af den post-apokalyptiske sci-fi-serie ‘Colony’ får premiere den 3. maj.

Alle 13 afsnit i den sidste sæson kan streames med det samme.

‘Colony’, som er lavet af skaberne bag succes-serien ‘Lost’, foregår i Los Angeles i en nær fremtid, hvor verden er under belejring.

Dem, der adlyder myndighederne, får masser af muligheder for at leve en priviligeret tilværelse, mens dem, der modsætter sig den nye verdensorden, bliver brutalt jaget og udryddet af fremmed fra det ydre rum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Midt i denne trykkede situation finder vi den tidligere FBI agent Will Bowman (Josh Holloway fra ‘Lost’) og hans kone Katie (Sarah Wayne Callies fra ‘The Walking Dead’), der er desperate efter at finde deres søn, som de blev adskilt fra under invasionen.

LÆS OGSÅ   Chris Rock optræder live på Netflix

Netflix havde senest premiere på nye afsnit af ‘Colony’ for 14 måneder siden og mange fans kan derfor se frem til at ventetiden endelig snart er ovre.

‘Colony’ sæson 3 havde premiere på amerikanske tv i 2018 og kort efter meddelte produktionsselskabet bag serien, at der ikke ville komme flere afsnit. Dermed var det slut efter i alt 36 afsnit.

Se ‘Colony‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 3. maj.Skriv kommentar