Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sidste sæson af Hemlock Grove får premiere på Netflix d. 23. oktober

Sidste sæson af Hemlock Grove får premiere på Netflix d. 23. oktober

28/08/2015 | Flixfilm

hemlock grove sæson 3 netflix dkSidste år annoncerede Netflix, at de havde valgt at droppe Hemlock Grove efter en tredje og sidste sæson. Dette sidste kapitel har nu fået en premieredato og Hemlock Grove sæson 3 kan dermed ses på Netflix Danmark fra d. 23. oktober.

Serien Hemlock Grove har gennem årerne haft svært ved at finde det rette publikum, som fornøjes af seriens mørke og blodige stemning. Dette har streamingtjenesten altså taget konsekvensen af og dermed besluttet ikke lave flere afsnit. Hemlock Grove blevet lavet i forlængelse af successen med House of Cards og var dermed blot den anden originale serie i rækken fra Netflix.

Med en annonceret afslutning må det dog også forventes, at serien slutter uden løse ender, da seriens skaber Eli Roth har haft det seneste år til at udvikle en passende slutning. Hvad der fremover sker mellem Roman Godfrey og tilflytteren Peter Rumancek får vi dermed svar på i sæson 3.

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

I forbindelse med at Hemlock Grove blev droppet, udtalte Eli Roth; “Vi er taknemmelige for, at fans af Hemlock Grove, har kæmpet for serien så intenst over to sæsoner. Vi ser frem til at tage den sidste sæson til endnu flere mørke og uventede steder og give seerne den morderiske afslutning som man kan forvente af en serie som Hemlock Grove.”

Hemlock Grove har bl.a. Famke Janssen (X-Men), Bill Skarsgard (Simon & The Oaks), Landon Liboiron (Terra Nova), og Dougray Scott (Mission Impossible II) på rollelisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Hemlock Grove sæson 3 på Netflix Danmark fra d. 23. oktober.
Skriv kommentar