Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sidste sæson af ‘House of Cards’ får premiere 2. november

Sidste sæson af ‘House of Cards’ får premiere 2. november

08/08/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix kan nu afsløre premieredatoen på den sidste og sjette sæson af den prisvindende skandaleombruste serie ‘House of Cards’.

Sæson 6, som bliver på 8 episoder, får eksklusiv premiere på Netflix den 2. november 2018.

Sæsonen markerer afslutningen på én af Netflix populæreste serier nogensinde, der dog kom i modvind sidste år, da serien hovedrolleindehaver Kevin Spacey blev beskyldt for at have gjort seksuelle tilnærmelser over for den 14-årige Anthony Rapp i 1986.

Netflix tog konsekvensen og fjerne Kevin Spacey fra serien, hvilket også er anledningen til at det er hustruen Claire Underwood, spillet af Golden Globe vinderen Robin Wright, der er på plakaten.

Med sig har hun i denne sidste sæson Michael Kelly, Diane Lane, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Cody Fern m.fl. som alle vil medvirke til at serien får en ordentlig afslutning til trods for den store omvæltning som den nye sæson utvivlsomt vil byde på.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Orion og Mørket'

Mange har stillet spørgsmål til hvorfor streamingtjenesten ikke blot droppede serien da anklagerne mod Kevin Spacey kom frem i lyset. Til det svarede Netflix at de ønskede at give seriens fans en afslutning, samt at hele 2000 personer arbejder direkte/indirekte på serien, hvilket ikke vil have været fair hvis alle skulle finde nyt arbejde blot på grund af en mands gerninger.

Netflix har dog også forklaret, at det hele tiden har været meningen at serien skulle slutte efter sjette sæson.

Streamingtjenesten Netflix udsendte tidligere på året den første teaser til ‘House of Cards’ sæson 6, som kan ses nederst i artiklen.

Se ‘House of Cards‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar