Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sidste sæson af ‘Orange Is the New Black’ er i hus

Sidste sæson af ‘Orange Is the New Black’ er i hus

01/03/2019 | Flixfilm

oitnb slut sidste sæson netflix kageEn epoke er ved at være slut! Forleden kunne Netflix nemlig afsløre, at de sidste optagelser til den syvende og sidste sæson af ‘Orange Is the New Black’ er i kassen.

Nu skal den syvende sæson blot en tur i redigeringsrummet, så sæson er klar til premiere på Netflix senere på året.

‘Orange Is the New Black’ har været én af streamingtjenestens mest populære serier gennem tiden, samt blandt serierne – sammen med ‘House of Cards‘ og ‘Hemlock Grove‘ – der virkelig satte skub i Netflix’ eventyr om at udvikle egne serier.

Sammen med de øvrige serier var ‘Orange Is the New Black’ med til at overbevise Netflix om at fremtiden lå hos originale film og serier – Mod at være afhængig af andre distributører og deres produktioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er naturligvis med følelserne uden på tøjet, at skuespillerne fra ‘Orange Is the New Black’ kunne fejre sidste optagelsesdag. På Instagram skrev bl.a. hovedrolleindehaveren Taylor Schilling; “WHOA. Mit hjerte er fyldt og spændt og så overfyldt med taknemmelighed. Jeg er lidt svimmel.”

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i juni 2022

‘Orange Is the New Black’ er en tankevækkende, sjov og stemningsfuld dramaserie om livet i et kvindefængsel, som er skabt af den anmelderroste manuskriptforfatter Jenji Kohan, der også tidligere har stået bag serien ‘Weeds’.

Det forventes, at ‘Orange Is the New Black’ sæson 7 lander på streamingtjensten til sommer.

Se ‘Orange Is the New Black‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar