Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sidste sæson af ‘Papirhuset’ (‘Money Heist’) kommer til september

Sidste sæson af ‘Papirhuset’ (‘Money Heist’) kommer til september

25/05/2021 | Flixfilm

papirhuset saeson 5 premiereStreamingtjenesten Netflix har netop afsløret, at femte og sidste sæson af ‘Money Heist’ aka ‘La Casa De Papel’ aka ‘Papirhuset’ får premiere til september.

Femte sæson deles op i to og første del får således premiere 3. september, mens anden og sidste del lander på Netflix den 3. december.

Det skriver Netflix i en pressemeddelese.

Streamingtjenesten har samtidig frigivet en kort teaser til den nye sæson, som kan ses nederst i artiklen.

Den endegyldigt sidste sæson af den spanske hit-serie er på i alt 10 episoder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teaser-klippet afslører ikke meget, men vi ved allerede at store dele af den nye sæson er optaget i København, heriblandt i Nyhavn samt Tivoli. Hvilke rolle de danske lokationer kommer til at spille i serien ved vi endnu ikke.

Om den femte og sidste sæson skriver Netflix, at banden har været lukket inde i den spanske nationalbank i over 100 timer. Mens de har formået at redde Lissabon, så har de mistet en af deres egne. Samtidig er Professoren blevet taget til fange og har for første gang ingen flugtplan.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

Alt imens det hele umuligt kan blive værre dukker en ny fjende frem, som er mere magtfuld end nogen de før har stået til ansigt med; nemlig hæren.

Afslutningen på det største røveri i historien nærmer sig, og det, der begyndte som et røveri, vil udvikle sig til en krig.

Se ‘Papirhuset‘ / ‘Money Heist‘ / ‘La Casa de Papel‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 kan ses fra den 3. september.
Skriv kommentar