Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sidste sæson af ‘Peaky Blinders’ har fået premieredato

Sidste sæson af ‘Peaky Blinders’ har fået premieredato

10/03/2022 | Flixfilm

peaky blinders saeson 6

Gangsterserien ‘Peaky Blinders’ synger på sidste vers for Netflix har netop offentliggjort, at sjette og sidste sæson snart får premiere på streamingtjenesten.

Sæson 6, som blot er på seks episoder, får premiere på Netflix Danmark den 10. juni.

Det meddeler Netflix til Flixfilm.dk.

‘Peaky Blinders’ er en prisbelønnet og episk krimiserie om bandelederen Tommy Shelby og familiens brutale historie i Birmingham i 1919, der bliver den førende familie inden for organiseret kriminalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tommy har overlevet tonsvis af smøger, et hav af whisky-sjusser og adskillige mordforsøg og i takt med at Shelby-familiens imperium vokser sig større, vil flere og flere dem til livs og overtage magten.

I hovedrollen som bandelederen finder man Cillian Murphy, mens også Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy, Natasha O’Keeffe og Sophie Rundle medvirker i det afsluttende kapitel.

LÆS OGSÅ:   Stand-up med voldtægtsanklagede Russell Brand bliver på Netflix

Der kom senest nye episoder af ‘Peaky Blinders’ på Netflix i Danmark i marts 2020. Der vil dermed næsten være gået 2,5 år inden at sjette sæson lander på streamingtjenesten.

Selvom at ‘Peaky Blinders’ serien lukker og slukker så er det umiddelbart ikke på tide at sige endegyldigt farvel til universet. Skaberen af serien, Steven Knight (‘Eastern Promises’, ‘Locke’), har nemlig meddelt til flere amerikanske medier, at en film er på tegnebrættet og at hele holdet er klar på ideen.

Se ‘Peaky Blinders‘ på Netflix Danmark. Sæson 6 kan ses fra den 10. juni 2022.
Skriv kommentar