Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sidste sæson af ‘Penny Dreadful’ på Netflix i maj

Sidste sæson af ‘Penny Dreadful’ på Netflix i maj

22/04/2017 | Flixfilm

Tredje og sidste sæson af den amerikanske horror-serie ‘Penny Dreadful’ får premiere på Netflix Danmark den 2. maj 2017.

Det oplyser streamingtjenesten i en meddelelse til Flixfilm.dk.

I ‘Penny Dreadful’ er de klassiske fortællinger om Dracula, Frankenstein, Dr. Jekyll m.m. er flettet sammen i denne gyserserie, som udspiller sig i de mørke gader i det victorianske London.

‘Penny Dreadful’ sæson 3 er på 9 episoder og byder på en afslutning af hovedhistorien og man vil således ikke bagefter sidde tilbage med en masse uafklaret spørgsmål. Det er i øvrigt seriens skaber John Logan, som selv besluttede at lukke serien efter tredje sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

I serien medvirker bl.a. Josh Hartnett (Black Hawk Down), Reeve Carney (The Tempest), Timothy Dalton (James Bond: Licence to Kill) og Eva Green (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children).

LÆS OGSÅ   'Squid Game' får den bedste start nogensinde for en Netflix-serie

Første afsnit af ‘Penny Dreadful’ havde premiere på amerikanske tv i 2014 og serien er generelt blevet godt modtaget gennem alle sæsoner og er således også blevet nomineret og vundet flere prestigefyldte priser. ‘Penny Dreadful’ har også nydt godt af gæste-instruktører, heriblandt Juan Bayona (Børnehjemmet), som har instrueret seriens første to afsnit.

Se ‘Penny Dreadful‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 har premiere den 2. maj.    Skriv kommentar