Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sidste sæson af ‘Penny Dreadful’ på Netflix i maj

Sidste sæson af ‘Penny Dreadful’ på Netflix i maj

22/04/2017 | Ingen kommentarer

Tredje og sidste sæson af den amerikanske horror-serie ‘Penny Dreadful’ får premiere på Netflix Danmark den 2. maj 2017.

Det oplyser streamingtjenesten i en meddelelse til Flixfilm.dk.

I ‘Penny Dreadful’ er de klassiske fortællinger om Dracula, Frankenstein, Dr. Jekyll m.m. er flettet sammen i denne gyserserie, som udspiller sig i de mørke gader i det victorianske London.

‘Penny Dreadful’ sæson 3 er på 9 episoder og byder på en afslutning af hovedhistorien og man vil således ikke bagefter sidde tilbage med en masse uafklaret spørgsmål. Det er i øvrigt seriens skaber John Logan, som selv besluttede at lukke serien efter tredje sæson.

I serien medvirker bl.a. Josh Hartnett (Black Hawk Down), Reeve Carney (The Tempest), Timothy Dalton (James Bond: Licence to Kill) og Eva Green (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children).

LÆS OGSÅ   Netflix udvalgt til Cannes Film Festival 2017

Første afsnit af ‘Penny Dreadful’ havde premiere på amerikanske tv i 2014 og serien er generelt blevet godt modtaget gennem alle sæsoner og er således også blevet nomineret og vundet flere prestigefyldte priser. ‘Penny Dreadful’ har også nydt godt af gæste-instruktører, heriblandt Juan Bayona (Børnehjemmet), som har instrueret seriens første to afsnit.

Se ‘Penny Dreadful‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 har premiere den 2. maj.    Skriv kommentar