Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sidste sæson af ‘Suits’ kan snart streames på Netflix

Sidste sæson af ‘Suits’ kan snart streames på Netflix

25/06/2020 | Flixfilm

Sidste sæson af Suits kan snart streames på NetflixStreamingtjenesten Netflix har netop bekræftet, at niende og sidste sæson af den populære serie ‘Suits’ snart vil kunne streames.

Sæsonen på 10 episoder vil ligge klar på Netflix Danmark fra den 22. juli.

Det oplyser Netflix til Flixfilm.

Niende sæson markerer slutningen på en af de mest populære serier de seneste år hvor advokatkontoret Zane Specter Litt Wheeler Williams for sidste gang må står over for en usikker fremtid fyldt med forandringer i en hektisk og konkurrenceprægede hverdag, hvor Samantha forsøger at komme sig over tabet af sin mentor og Harvey indser at han ikke vil miste den vigtigste person i sit liv.

Se en trailer til sidste sæson af ‘Suits’ nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når sæson 9 har haft premiere på Netflix vil alle 134 afsnit af serien kunne streames og der er dermed rig mulighed for at planlægge et maraton.

‘Suits’, som handler om den intelligente, men demotiverede Mike Ross (Patrick J. Adams), der til trods for at han ikke færdiggjorde sin jura-uddannelse, har landet et job som advokat hos firmaet Pearson Specter i New York, er blandt de mest populære serier på Netflix Danmark.

LÆS OGSÅ:   TV-serien om dræberdukken 'Chucky' kommer på Netflix

Flixfilm har flere gang lavet statistik på det mest populære indhold blandt Netflix-medlemmerne og her har den amerikanske dramaserie flere gang ligget i top.

Eftersom ‘Suits’ har været en mærkbar streamingsucces er der naturligvis også blevet lavet en spin-off. Den hedder ‘Pearson’ og følger karakteren Jessica Pearson, men serien blev allerede droppet efter en enkelt sæson. Det vides på nuværende tidspunkt ikke om ‘Pearson’ bliver tilføjet til Netflix.

Se ‘Suits‘ på Netflix Danmark. Sæson 9 kan ses fra den 22. juli 2020.
Skriv kommentar