Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sidste sæson af ‘The 100’ kommer på Netflix

Sidste sæson af ‘The 100’ kommer på Netflix

28/04/2022 | Flixfilm

the 100 saeson 7 netflix

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort, at syvende og sidste sæson af den amerikanske sci-fi-serie ‘The 100’ snart vil ligge klar til streaming.

Alle 16 episoder i sæson 7 får premiere på Netflix Danmark den 20. maj.

‘The 100’ er en prisbelønnet og post-apokalyptisk drama-serie, hvor der 97 år efter atomkrigens ragnarok sendes 100 ungdomsfanger fra en aldrende rumstation tilbage til Jorden for at afprøve overlevelsesforholdene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt dem er den uafhængige Clarke, vovehalsen Finn og de to søskende Bellamy og Octavia, som skal lære at håndtere uforudsigelige forhold, usynlige rovdyr og hinanden…

I sæson 7 er Clarke (Eliza Taylor), som stadig er rystet efter sin mors død, er mærket af de mange år med kampe og tab. Gruppen står over for en række nye forhindringer, da de afdækker mysteriet omkring Anomalien.

I sidste ende må vores helte selv afgøre, hvad det vil sige virkelig at leve – og ikke kun overleve.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 35 – 2022)

Blandt de medvirkende finder man Bob Morley, Chuku Modu, Eliza Taylor, JR Bourne, Lindsey Morgan, Marie Avgeropoulos, Richard Harmon, Shannon Kook, Shelby Flannery og Tasya Teles.

Sjette sæson af ‘The 100’ havde premiere på Netflix Danmark i april 2021, og den nye sæson rammer altså Danmark lidt over et år efter.

‘The 100’ sæson 7 er som sagt sidste sæson, og med det lander det totale antal episoder på 100 for hele serien – en meta-reference til seriens navn.

Se ‘The 100‘ på Netflix Danmark. Sæson 7 kan ses fra den 20. maj.Skriv kommentar