Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sidste sæson af The Killing kommer 1. august

Sidste sæson af The Killing kommer 1. august

24/04/2014 | Flixfilm

killing 4 sæson netflix dk danmarkI november 2013 afslørede streamingtjenesten Netflix, at den havde købt de eksklusive rettigheder til den amerikanske krimi-serie The Killing. Udover rettighederne til de første tre sæsoner, havde Netflix også købt sig rettigheden til at lave en fjerde og sidste sæson af serien. Netflix kan nu afsløre, at den sæson får eksklusiv premiere på filmtjenesten d. 1. august.

The Killing er en amerikanske udgave af den populære danske dramaserie Forbrydelsen, der blev vist på DR. Sarah Lund er blevet skiftet ud med Sarah Linden, som spilles af Mireille Enos. Den sidste og afsluttende sæson bliver på 6 episoder og alle de oprindelige skuespillere fra de tidligere sæsoner er med i den nye sæson.

I forbindelse med offentliggørelsen af den nye sæson, udtalte Cindy Holland, vice-indholdschef hos Netflix, ““Den spændende og nervepirrende fortælling i The Killing trives på Netflix, og vi synes kun at det er rimeligt, at serien med Sarah Linden (Mireille Enos) og Stephen Holder (Joel Kinnaman) får en ordentlig afslutning.”

LÆS OGSÅ   Tennis, golf, cykling, rugby og fodbold på Netflix

Netflix Danmark havde også de eksklusive rettigheder til The Killing sæson 3 og kunne derfor vise den sideløbende med at den blev vist på amerikanske TV. Hver uge blev der således et nyt afsnit tilgængeligt. Det er samme ordning som der i øjeblikket køre med Robert Rodriguez horror-serie From Dusk Till Dawn, hvor der også bliver et nyt afsnit tilgængeligt dagen efter at det er blevet vist på TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Killing Sæson 4 kan ses på Netflix Danmark fra 1. august. Se The Killing sæson 1-3 på Netflix Danmark: Link.Skriv kommentar