Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sidste sæson af ‘The Kominsky Method’ programsat

Sidste sæson af ‘The Kominsky Method’ programsat

29/03/2021 | Flixfilm

Kominsky Method saeson 3 premiereI september 2020 blev det offentliggjort, at den prisbelønnet komedieserie ‘The Kominsky Method’ vil få en tredje og sidste sæson.

Nu har Netflix meddelt, at det sidste kapitel får premiere på streamingtjenesten fredag den 28. maj.

Men alt bliver bestemt ikke som det plejer for Sandy Kominskys (Michael Douglas) betroede agent Norman Newlander (Alan Arkin) vil nemlig ikke medvirke i den nye sæson.

Det er lidt uklart hvorfor at Oscar-vinderen Alan Arkin har valgt, at forlade komedieserien, som både har vundet Emmys og Golden Globes, efter to sæsoner, men beslutningen blev øjensynligt taget for et stykke tid siden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke nok med at vennen er væk i tredje sæson, så får Kominsky endnu mere hovedpine, da hans eks-kone, Roz Volander (Kathleen Turner), dukker op sammen med deres datter, Mindy (Sarah Baker) og hendes nye kæreste, Martin (Paul Reiser).

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Interceptor'

Sidste sæson af ‘The Kominsky Method’ er på seks episoder og gæstes blandt andet af Lisa Edelstein, Emily Osment, Graham Rogers og Haley Joel Osment.

Skaberen af ‘The Kominsky Method’ er den berømte tv-producent og manuskriptforfatter Chuck Lorre. Han er bagmanden bag mange komedieserier så som ‘Dharma & Greg’, ‘Two and a Half Men’ og ‘The Big Bang Theory’ og er kendt som The King of Sitcoms.

Se ‘The Kominsky Method‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar