Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sidste trailer til ‘Orange Is the New Black’ sæson 7

Sidste trailer til ‘Orange Is the New Black’ sæson 7

29/06/2019 | Flixfilm

Orange Is the New Black sæson 7 slut danmarkOm få uger får alverdens Netflix-medlemmer mulighed for at se den episke afslutning på ‘Orange Is the New Black’ når den syvende og sidste sæson får premiere på streamingtjenesten.

‘Orange Is the New Black’ sæson 7 får premiere på Netflix Danmark den 26. juli.

Netflix har i anledning af den snarlige premiere udgivet en sidste følelsesladet trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Orange Is the New Black’ var én af de første originale serier fra Netflix og efter at have opnået enorm succes gennem seks sæsoner, er det altså tid til at komme videre og få afrundet historien med allersidste sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

I seks uforglemmelige sæsoner har ‘Orange Is The New Black’ bragt os nogle af de sværeste, mest relevante historier om mennesker i vor tid.

LÆS OGSÅ   Netflix pønser på storfilm med Scarlett Johansson og Michael Fassbender

I den sidste sæson forliger kvinderne i Litchfield sig med at fængslet har ændret dem for evigt. Piper kæmper med livet udenfor, mens livet i Max – korrupt og uretfærdigt som altid – forsætter uden hende. Taytees venskab med Cindy hænger stadig i en tynd tråd mens dødsdommen venter. Gloria og hendes køkkenpersonale bliver konfronteret med den hårde sandhed om Polycon’s pengestrøm, mens andre jagter stoffer eller drømme og skal forholde sig til deres plads i verden.

Se ‘Orange is the New Black‘ på Netflix Danmark. Sæson 7 kan ses fra den 26. juli.Skriv kommentar