Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Siempre Bruja

Siempre Bruja

01/02/2019 | Flixfilm

Siempre Bruja på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung heks fra det 17. århundrede rejser til fremtiden for at redde den mand, hun elsker, men først må hun vænne sig til nutidens Cartagena og besejre en ond rival.

Siempre Bruja (Always a Witch) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Siempre Bruja på YouTube.Se Siempre Bruja på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Siempre Bruja (Always a Witch) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Siempre Bruja (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Siempre Bruja, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Siempre Bruja (Always a Witch) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar