Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Siempre Bruja

Siempre Bruja

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Siempre Bruja på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En ung heks fra det 17. århundrede rejser til fremtiden for at redde den mand, hun elsker, men først må hun vænne sig til nutidens Cartagena og besejre en ond rival.


Se Siempre Bruja på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Siempre Bruja (Always a Witch) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Siempre Bruja (Always a Witch) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Siempre Bruja herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Siempre Bruja (Always a Witch) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Siempre Bruja (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar