Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sierra Burgess Is A Loser

Sierra Burgess Is A Loser

07/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Sierra Burgess Is A Loser på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Ian Samuels
Skuespillere: Shannon Purser, Kristine Froseth, RJ Cyler, Noah Centineo
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: En sms til et forkert nummer fører til en virtuel romance mellem en smart men upopulær teenager og en sød sportsfyr, der tror, han skriver med en lækker cheerleader.


Se Sierra Burgess Is A Loser på Netflix


Anmeldelse: Sierra Burgess Is A Loser

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sierra Burgess Is A Loser havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sierra Burgess Is A Loser ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sierra Burgess Is A Loser herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sierra Burgess Is A Loser er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sierra Burgess Is A Loser stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar