Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sierra Burgess Is A Loser

Sierra Burgess Is A Loser

07/09/2018 | Flixfilm

Sierra Burgess Is A Loser på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Ian Samuels
Skuespillere: Shannon Purser, Kristine Froseth, RJ Cyler
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En sms til et forkert nummer fører til en virtuel romance mellem en smart men upopulær teenager og en sød sportsfyr, der tror, han skriver med en lækker cheerleader.

Sierra Burgess Is A Loser havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sierra Burgess Is A Loser på YouTube.Se Sierra Burgess Is A Loser på Netflix

Anmeldelse: Sierra Burgess Is A Loser

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sierra Burgess Is A Loser ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sierra Burgess Is A Loser stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sierra Burgess Is A Loser, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sierra Burgess Is A Loser er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar