Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sightseers

Sightseers

01/07/2015 | Flixfilm

Se Sightseers på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Comedy, Crime
Instruktør: Ben Wheatley
Skuespillere: Alice Lowe, Kenneth Hadley, Steve Oram
Spilletid: 88 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Chris vil gerne vise sin kæreste, Tina, sin verden, men tingene går helt galt, da deres drømmecampingferie tager en helt forkert drejning.

Sightseers havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sightseers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sightseers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sightseers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sightseers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sightseers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar