Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sightseers

Sightseers

01/07/2015 | Flixfilm

Sightseers på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Adventure, Comedy, Crime
Instruktion: Ben Wheatley
Skuespillere: Alice Lowe, Kenneth Hadley, Steve Oram
Spilletid: 88 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Chris vil gerne vise sin kæreste, Tina, sin verden, men tingene går helt galt, da deres drømmecampingferie tager en helt forkert drejning.Se Sightseers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sightseers havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sightseers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sightseers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sightseers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sightseers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sightseers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar