Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sightseers

Sightseers

01/07/2015 | Flixfilm

Se Sightseers på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Horror, Romance
Instruktør: Ben Wheatley
Skuespillere: Alice Lowe, Eileen Davies, Steve Oram, Roger Michael
Spilletid: 88 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Chris vil gerne vise sin kæreste, Tina, sin verden, men tingene går helt galt, da deres drømmecampingferie tager en helt forkert drejning.


Se Sightseers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sightseers havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sightseers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sightseers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sightseers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sightseers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar