Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Signal

11/10/2019 | Flixfilm

Signal på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lee Jehoon, Kim Hye-su, Cho Jin-woong
Spilletid: 29S min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Mens de kommunikerer via en særlig walkie-talkie, slår en profileringsekspert fra 2015 og en efterforsker fra 1989 sig sammen om at bekæmpe kriminalitet og uretfærdighed.

Signal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Signal på YouTube.Se Signal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Signal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Signal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Signal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Signal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar