Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Signal

11/10/2019 | Flixfilm

Se Signal på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Crime, Drama, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lee Jehoon, Hye-su Kim, Jin-woong Cho, Hyun-Sung Jang
Spilletid: 80 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.8

Beskrivelse: Mens de kommunikerer via en særlig walkie-talkie, slår en profileringsekspert fra 2015 og en efterforsker fra 1989 sig sammen om at bekæmpe kriminalitet og uretfærdighed.


Se Signal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSignal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Signal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Signal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Signal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Signal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar