Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Signal

11/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Signal på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Crime, Drama, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Je-hoon Lee, Hye-su Kim, Jin-Woong Cho, Hyun-Sung Jang
Spilletid: 80 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.8

Resumé: Mens de kommunikerer via en særlig walkie-talkie, slår en profileringsekspert fra 2015 og en efterforsker fra 1989 sig sammen om at bekæmpe kriminalitet og uretfærdighed.


Se Signal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Signal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Signal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Signal herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Signal er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Signal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar