Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Signs

16/09/2020 | Flixfilm

Se Signs på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Short
Instruktør: Nataliya Ilchuk
Skuespillere: N/A
Spilletid: 2 min
Land: Ukraine
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da mordet på en ung kvinde minder om en årtier gammel uopklaret sag, må en ny politimester bryde tavsheden, der gennemsyrer en by i Uglebjergene.

Signs (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Signs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Signs (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Signs (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Signs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Signs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Signs

  1. Karina - kl. 11:33, 27-09-2020:

    Ret fængslende serie. Forstår godt, at der skal være “stof” til en evt. sæson 3, men så skuffende slutning på sæson 2, hvor man stort set ingen svar får. ØV!!

    Skriv kommentar